COCO

проект

# COCO {a pink}

Твоето естествено и красиво аз Твоето естествено, чаровно и красиво аз

Чувствай се добре в собствената си кожа! Към това се стремим в COCO с всеки, който прекрачи прага ни и попадне в нашия свят.

Превръщаме красотата ви в извор на увереност и сила, в това, което можете. Проектът „Твоето естествено и красиво АЗ“ е специално създаден за вас, за да ви покажем, че:

Всеки може да изглежда добре, ако се чувства така!

Осъзнавайки, че всяка една от нас се притеснява от нещо във външния си вид, годините или някое и друго дребно несъвършенство, липса на увереност, ние показваме как можем да изведем красотата ви – чиста, неподправена и истинска.

Всяка една от нас има собствена индивидуалност и именно това стои зад идеята ни, като специално създадохме цветове и стайлинги за всяко едно COCO момиче, за да подчертаем нейната сила и красота.

Запознай се с Дани COCO girl Дани

Тя е млада, уверена и носи едно нежно и красиво излъчване. Тя е нашата шоколадова перла – чиста и сладка. Създадохме наситен и дълбок шоколадов цвят, който подчертава нейните бляскави сини очи и порцеланова кожа. Акцентирахме върху естественото излъчване, с леки нотки на карамелена сладост. Тази млада дама е една вихрушка, която само с появата си приковава всеки поглед. Вдъхновени именно от това създадохме и нейният стайлинг – небрежен, закачлив и изключително красив, както самата нея, не мислиш ли?!?

COCO прочит на френското каре с медни воали по дължините.

Френска закачка с Мария Френска закачка с Мария

Тази усмивка няма как да я пропуснете и като я видите си я представяте някъде по улиците на Париж, с красива барета и цвета на косата ѝ, уляляяя... Вишнево червена любов с медно златисти воали по дължините и дълбок естествен корен.

Акцентът в тази визия е бретонът, който е оранжево златист, както и самата форма на косата, а именно - така модерното френско каре.

Небрежните къдрици допълват цялостната визия на това COCO момиче, като точно той подчертава светлите отенъци в косата ѝ и придава една закачлива визия, която е подходяща както за градски разходки, така и за вечер, пълна с изненади.

Ефирно нежна като Деси Ефирно нежна и уверена като Деси

Едно истинско градско момиче, което знае как да изглежда добре от сутринта и така до вечерта. В забързаното ежедневие и многото задачки е все по-трудно да съчетаваш всичко, но с правилната визия и голяма доза увереност това е възможно.

Подчертахме естествената красота с техниката балеаж и омбре с контуриране в предната част за още по-изявен цвят. Стайлингът е небрежен с красиви и въздушни вълни, отражение на нейната ефирна същност.

Бадемово-карамелена визия, съобразена с овала на лицето.

Цялостна промяна за Олга Цялостна озарена промяна за Олга

Закачлива и стилна – ако си мислите, че късата коса не отива на всяка дама, то се лъжете. Единственото нещо, което трябва да се съобрази е овала на лицето ви, за да изглеждате перфектно, а нашите момичета знаят как да го постигнат.

А когато към новата ти прическа добавим и красив и озарен цвят, то твоята визия се превръща в цялостна промяна. Наситен бадемов цвят с карамелено канелени нотки или както го описваме ние – цвета на всеки сезон.

Вдъхновението ни за цялостната визия на това COCO момиче дойде от нейния ритъм на живот, умело балансираща между две прекрасни дечица и успешна кариера, а не на последно място – едно истинско COCO момиче!

Любов от пръв поглед с Елена Любов от пръв поглед Елена

Кой не обича да си доставя сладости в живота, а когато те са без калории, става още по-приятно! Тъмно шоколадов основен цвят с вплетени воали меки и нежни млечни шоколадови блокчета по дължините. Това COCO момиче доказва, че ако правилно се грижиш за своята дълга коса, тя може да изглежда изключително бляскава, копринено нежна и разбира се здрава.

Въпрос на секунди е да се влюбиш в тази визия, именно шоколадовият цвят е неподвластен на всички модни тенденции и предпочитан от много дами. А когато към него прибавим и романтични къдри, то сме сигурни, че ще бъде любов от пръв поглед.

Балеаж с розови нотки като за модерни принцеси.

Визия, нежна като сърцето на Савина Визия, нежна като сърцето на Савина

Истинската красота си ти и твоето усещане за жена! Бъди различна, обичай себе си! Към това приканваме всяко COCO момиче, а именно тя ни показва и нагледно как да се чувстваш прекрасно в своята кожа!

Пламенна, изгаряща, закачлива и сърцата – една любима визия, напомняща ни за красотата на детайла. Техниката за постигане на този приказен цвят, подходящ дори за принцеса, е балеаж, а цветовете са пепеливо червено, омекотено с розови нотки съвършенство.

Визията е завършена с гъвкави къдрици, които никоя вихрушка не може да пребори, точно както и силните COCO момичета с нежни сърца.

Пленяваща като Роси Пленяваща и страхотна като Роси

Така мечтаното русо от много от вас. Постижимо е в правилните ръце. А нашите COCO момичета умело боравят с този цвят и създават както студени, така и златни руси мигове. Тези очи, тази усмивка, а ние бихме прибавили и тази коса!

Натурално руса основа с техника от преливащи се воали пясъчно руси отенъци с нотки на праскова, напомняща ни за красивите дълги летни дни! Пленяваща визия за едно страхотно COCO момиче.

Естествена визия с младежки дух за нежните бунтарки.

Взрив от емоции при Ивана Взрив от емоции при прелестната Ивана

Взрив от емоции – така бихме описали тази визия, младежка, игрива и неподправена, а само да сложиш две фиби в косата и се превръща и в идеалната опция за вечеря с любим или парти преживяване, без значение навън или в уюта на дома.

Визията е перфектно решение за забързаното ежедневие, защото с всяка следваща задачка, стайлингът ти ще изглежда по-различен начин. Всеки детайл от прическата на Ивана показва различна нейна емоция, а с нея и хиляди поводи да се усмихнеш.

Лешниково очарование, с канелена сладост и карамелени нотки за още по-голяма синергия в този подреден хаос. В COCO обичаме късите визии, защото подчертават красивото ти лице и придават изключителен живот на косата ти. Бъди различна и покажи своята емоционалност. Къса визия, защо не!

А ти припозна ли се в някой от характерите?

COCO е място за всяка една дама, която иска да се чувства красива, да отделя време за себе си и да бъде уверена в това, което е! Ние знаем формулата за твоето щастие, само ни посети!

снимки: <br> Мирослава Дерменджиева
снимки:
Мирослава Дерменджиева

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече