Our

COCO

girls

Гери
Баева

# Our {a pink}

Задвижваща сила Задвижваща сила в приятелството

Гергана Баева, момичето-двигател зад CОСО Dry Bar & Nail House... и още много други проекти. Влагаща много любов към всичко, което прави, преди 5 години тя решава да напомни на дамите:

„Превърнете грижата за себе си отново в удоволствие!

Думи, които се превръщат в нейна цел и мисия, изразени в бранда COCO. Движещата сила, заради която красотата придоби други размери. И това се случи именно благодарение на безпогрешния нюх на Гери и факта, че успя да събере толкова COCO момичета на едно място.

Преди всичко, в СОСО ще срещнете истински хора, запленени от идеята, която стои зад бранда. Няма случайно избрани в екипа, а даже и да са без опит, важното е какви хора са.

Защото всички COCO момичета се отличават със знание и с желание да се изградят като професионалисти в работата в тази уникална среда. А кои са те…

COCO masters

Те са умни, талантливи, истински, експериментаторки – те са твоите любими COCO момичета, които те карат да се усмихнеш и да забравиш за тревогите още щом прекрачиш прага ни. Те умеят да те изслушат и в същото време да направят перфектния цвят на косата, създаден за теб, съвършенна форма и копринен стайлинг.

Какво е да си COCO момиче

Какво е да си COCO момиче

Да си COCO момиче е усещане, което трудно се описва с думи, защото всяка една секунда в нашия свят е изживяване. Цветно ежедневие, изпълнено с много вдъхновение, такива са дните нашите COCO момичета. Различни, но в същото време с една цел – да превърнат грижата за себе си в удоволствие, а не в задължение.

Кои сме ние

Мисията на COCO

Да се грижим за твоята красива и здрава коса. Да те консултираме кое е добре за нея и по какъв начин да достигнеш до желаната за теб визия, така че да запазиш здравината и блясъка на всеки един косъм. Време е да се замислим за малките неща, които правят света ни по- хубав и не на последно място да се насладим точно на тези мигове.

В COCO вярваме, че красотата е въпрос на самоусещане, а не наложена норма за външен вид. По същия начин модата и тенденциите не са обременяващ модел на подражание, а вдъхновяваща посока, с която да се забавляваме, докато намираме свои начини да я интерпретираме.

Обслужване със сърце

Професионализмът не се измерва само с уменията, но и с това колко добре разбираш и обслужваш клиентите си. Ние уважаваме и обичаме своите клиенти и им предоставяме качествени услуги, красива атмосфера и човешко отношение. Нашите COCO момичета са истински хора, с истински емоции. Време е да усмихнеш и да се оставиш в ръцете на нашите COCO момичета, за да ти напомнят колко е важна грижата за самата теб.

COCO means <br> UP TO DATE
COCO means
UP TO DATE

Този уеб сайт използва бисквитки. Ако сте съгласни с това, моля продължете разглеждането.

Прочети повече